@jennifers Place :)

Hejsan!
Sitter hemma hos Jennifer med Lovisa, vi har vart i Kungälv och gått runt typ hela dagen! Ska sova hos Jennifer idag med Lovisa och Matilda:)
Bloggar på lovisas iPad, askul hahahaha :D
Snart kommer Matilda, hörs senare :)


Hihihi <3

Hehehe... ♥
Tagga Valsäng den 12 maj då!

Godnatt, syns imorgon!



Ont...

Hejsan.
Kom precis hem från stallet, har varit en lång dag med hästarna. Är verkligen jätte trött, somna sent igår och så vart igång hela dagen.
Idag då så rullade lastbilen klockan 2 till stora höga, kollade lite starter och på min tränare som skulle hoppa först, sen så lastade vi av alla och började göra iordning dom. På framridningen(70cm) var han ganska så seg men han piggnade till efter att vi hade hoppat det ''lilla'' hindret. På banan(som var asssss smal) så gick det jätte bra, vi blev felfria, är väldigt nöjd med rundan då hindrena såg lite högre ut. Vi lastade aldrig på igen då det gick väldigt fort imellan, på framridningen(80cm)
så var han svin pigg, taggade till rejält, tog bara 2 språng på räcket och sen typ ut.
På banan fick jag typ start signal direkt, på första hindret så hoppa han alldeles för stort och rev allting, saktade ner lite men skänklade på han då han inte såg ut att ha ont, 2:an var ett plank, han stanna,och stanna,och stanna,och stanna, tillslut så frågade en funktioner om hon skulle sänka det lite, om på det igen han stannar och jag flyger in i hinderstödet, så nu sitter jag hemma med en jobbig huvudvärk, hoppas bara inte det blir värre!
Jaja.. stolt över han endå, han kanske fick lite ont och blev lite rädd själv efter 1:an, sen blev jag lite rädd också då jag har svårt för plank med honom.. men jag kan säga det någon annan gång.

Rosett fick jag med hem iaf, grymma ponny, VI TAR ER NÄSTA GÅNG, AKTA ER FRÅN BANORNA :D
Bilder och så kommer, vill ni ha film från jag ramla av? haha :)



en söt bild på Jackpot från några veckor sedan!
puss


Påväg!

Hello!
Sitter i bilen påväg till stora höga, jag och jackpot är jätte taggade, hörs senare ,puss


Snabbis!

Heeeeeeeeeeeej!
Sa snart göra iordning mig så vi kan åka till stallet. Idag blir det att mocka,fylla höpåsar och fylla vatten. Klockan halv 3 lastar vi hästarna och drar oss mot Stora Höga ridklubb. Ska bli spännande att hoppa L:B för första gången på tävling :)

Men hejdå, mååååste göra mig iordning nu!
puss



/ebba

godnatt bloooooggen!

Hejsan!
sitter fortfarande i mitt rum, tittar bloggar och så. Ska snart sova, är svin trött och måste gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon!
Ska bara ladda upp den nya header och så, hhörs imorgon!



/ebba

Heeeeejsan!

Heeeeeeeejsan!
Sitter i mitt rum nu och proppar i mig godis och känner mig alldeles fööör tjock. Mammas&pappas kompisar är här och dom ska sova här tills imorgon. Fick ett till påskägg av dom, fick ett när det var påsk och nu ett idag! Tack :)

Var i stallet idag, Red 2 hästar och mockade,fyllde höpåsar&fyllde vatten. Har svin ont i mitt knä, Kunde knappt rida, fick ta pauser heela tiden då jag var tvungen att låta det vila lite. Jag vet inte enns vad jag har gjort? :O
Red Yes först, hon var jätte fin. Åhhhh vad jag älskar den ponnyn asså, MY DREAM! Red lite skänkelvikningar och halter, mycket halter. Red inte jätte länge men ett tag, ungefär 30-45min. Hon var iaf svin fin!
Efter yes red jag Jackpot, red inte heller så länge med honom minst 30min. Han var göööööör fin! Vårat BÄSTA ridpass ever! Han lyssnade för skänklarna ordentligt, samma som jag red med Yes typ, mycket halter, skänkelvikninga, kändes grymt bra och allt, nu taggar både Jag&Jackpot inför imorgon :)
Någon bloggläsare som ska åka och titta på Stora Höga? Tar ni kort, maila mig gärna : [email protected].



Nej nu ska jag chatta med friends och typ tjocka i mig ennu mera godis, nolifeeer!
Puss och kram jävla fucking skumbanan hahahahahhahahahhahahahahaha :)



/ebba


opps...

Hejsan!
Sitter vid datorn med Matilda, hon ska sova här inatt. Var ju med Matilda,Jennifer och Stephanie där, det var sviiin kul, vi skratta hela tiden hahaha! När vi kom hem så var vi en liten stund hos jennifer och sen gick vi hem hit, vi följde precis heenne till ett ställe där hennes mamma skulle hämta henne, det spööööööregna och hagla!
Imorgon blir det stallet, rider en liten stund inte länge, eftersom det BLIR en pay&jump på söndag för mig och Jackpot. Det gick tydligen att anmäla endå fast det stog att det var Fullt!
Vi hoppar ju 70cm och så debuterar vi 80cm, är inte så jätte nervös men jaja, det går säkert bra! :)

Men nu ska jag och matilda gå och lägga oss och kolla på BB, missat mååånga avsnitt nu juuu=inte bra!
Hörs imorgon, puss!

image description

P.S: Idag fick ja även en TILL kommentar att jag är lik Nellie Bertsson, Vi tydligen pratar på samma sätt,skrattar och är väääldigt lika innan hon färga sitt hår brunt!
Jag tycker dock inte vi är lika men okej haha :)

/eebba

Godnatt !

Hejsan.. Ligger i sängen och ska snart sova, vart i stallet hela eftermiddagen och så ridit jackpoten, det gick väldigt bra, han lyssnade och så.

Imorgon blir det skola först, chill dag, inget jobbigt, efter skolan drar jag och mina kompisar ner till vikingamarknaden :) ska blir skönt att umgås med vänner och bara ha kul :)

Hörs imorgon


Helloooo:)

Hejsan!
Sitter i sängen och ska snart sova, vart i skolan först och tagit sprutan.. Blääääh usch den gjorde sviiiin ont! Förlåt om jag skämmer er som ska ta den.
Efter skolan vara jag med några kompisar vi hade as roligt och så spelade vi badminton och sedan åkte typ alla hem så stack till Jennifer och hade kul där haha, flummigt inlägg asså!
Imorgon blir det först skolan och sedan stallet ska rida Jack, ett markarbetes pass, imorgon ska jag orka släpa fram några bommar!

Sen måste jag också säga att det inte blir någon pay&jump på söndag då det var fullt!

Flummigt inlägg men hörs imorgon ;)


Slänger in en liten hälsning!

Heeeeej!
Sitter hemma hos min kusin och vi ska snart gå och lägga oss och kolla på en film, Tintins Äventyr! Har aldrig sätt den, har ni det? tycker ni isåfall den är bra? :)

Imorgon blir det skolan, INGA jobbiga lektioner, eller juste vi har prov och så ska några tjejer vaccinera oss mot Livmorderhals cancer, tror jag den heter :)
Efter skolan ska jag vara med några kompisar, Några underbara vänner som jag diggar stenhårt, haha :)

Förresten imorgon får jag sovmorgon eftersom jag sover hos min kusin så åker han ju bil och då går jag upp senare. YEAH! :D


INGEN BILD!

/ebba


Godmorgon världen!

Hejhej!
Sitter och äter frukost, väntar på att jag ska gå till skolan, idag blir det en Chilldag inga jobbiga lektioner och typ tema hela dagen:)
Efter skolan ska jag ju sova hos min kusin, vi kanske går upp till tomten och så:)
Nu säger jag hejdå så bloggar jag kanske mera hos min kusin :)


Godnatt bloggen!

Godnatt bloooooggen!
Hejsan, har vart och tittat på tomten(ingen liten tomt, på 5000 m2) och så idag. Inte gjort några läxor, menmen... Har också fixat en ''säljnings'' bild till en av min systers kompis. Hon skulle sälja sina valpar :)

Imorgon så blir det skola och sedan efter skolan så ska jag följa med min kusin hem, och sova där för pappa skulle någonstans och mamma kommer hem lite senare!
Min kusin, som heter Kevin har precis byggt hus, vi kommer bo grannar snart då vi byggt vårat hus :)

Nu ska jag platta håret (så slipper jag det imorgon) och sen gå och lägga mig och sova, puss&kram skumbanan! :)



/ebba

Heeeeeeeeeeeeeeej!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Kom hem för en stund sedan, Vart och handlat. Ska snart äta och sedan ska vi åka upp och titta på tomten. När jag kommer hem så ska jag göra lite läxor och så.
Har typ inget att skriva om, ge mig lite förslag så ni kan få lite uppdatering? :)



Hörs senare :)

/ebba

@bilen

Hello!
Sitter i bilen mot Kungälv, ska typ handla och så. Kommer hem senare och då bloggar jag mera, puss;)


Godnatt bloggen!

Godnatt!
Känner mig trött, har precis kollat BB och ska snart krypa ner i säng så jag kan komma upp imorgon. Imorgon blir det skola, vi har tema vecka så jag har idrott hela veckan=Fun :)
Haha orkar inte skriva någonting mer, jo jag sitter nu i flätor så mitt hår kommer se lockigt ut imorgon!

hörs tomorow..

image description

Nästa söndag!

Nästa söndag!
Då drar Jag och hoppar en Pay&jump på Stora Höga ridklubb, Therese ska hoppa Isidor&Zwever,ylva ska hoppa Nina och då fanns det 2 platser kvar i Lastbilen och då åker Jag&Johanna med också!
Det är skönt att det är på eftermiddagen så man slipper gå upp så tidigt, Men måste endå vara i stallet halvtidigt. Det är också skönt att det bara är en Pay&jump hoppning så man slipper dom kraven på sig själv, så går det dåligt så går det dålig.

Jag&Jackpot, Vi två ska debutera L:B, aaaaah. Nervös hahaha! Vi ska hoppa 70-80, Eftersom det bara är en Pay&jump så kan vi ju lika väl prova på L:B :D

Hörs senare!



Hello my darlings!

Hello!
Godmorgon eller godeftermiddag ska man väll säga, sovit gott? Somna tidigt igår, var dunder trött efter att ha varit upp sedan kvart i 4 igår. Inte gjort så mycket idag, slappat typ. Ska typ vänta tills ponnyakuten börjar och så hehe.
Har typ inget att skriva om heller, gör ju ingenting, men jag kan bjuda på 2 söta bilder från igår :)





Godmorgon


Godnatt bloggen!

Godnatt bloooooooggen!
Jag har suttit och redigerat bilder nu, alla är klara men det får tyvärr bli imorgon då jag ska krypa ner hos mamma och se en film, får ha lite mysigt när det är hennes födelsedag :)

Hörs imorgon,
Puss!

Smakprov från idag:



/ebba

Spelar!

Hejsan, slänger in en liten hälsning nu... Sitter och spelar ''Med andra ord'', det är faktiskt ganska kul.
Dagen idag har varit perfekt, runderna var kanske inte dom bästa men vi tar er alla nästa gång, så akta er för oss på banorna :)

När vi kom hem efter tävlingen så tog jag ut Jackpot och gick lite med honom, min syster och jag tog också en liten fototur, det blev jätte fina bilder, ska fixa dom lite och så. Ni får dom lite senare :)
Har film på 1 av min runda lägger upp den imorgon, hinner inte och orkar inte, men ni får dom imorgon LOVAR!

hörs senare med lite bilder!
:)

image description

Snart hemma :)

Hejsan!
Sitter i bilen, kom hem till stallet 14:00 ungefär, sen så har vi mockat ut transporten och så, därför kommer jag hem lite senare!
Fick 2 stopp i varje klass, men är verkligen nöjd över dagen för hade fart och på där jag fick stoppen så var det ett titthinder. Skriver mer snart:)


Resultat

Hejsan!
Har precis ridit första klassen, fick 2 stopp på ett plank, nöjd endå, ska snart hoppa sista starten :)


Nu kör vi mot tävling:)

Hejsan!
Nu sitter alla ihopknökat i bilen påväg till tävlingplatsen, båda ponnyerna ville inte riktigt gå på transport, men ny står båda på och allt är packat=nu kör vi:D


Godmorgon @ bilen påväg till stallet :)

Godmorgon!
Har dock redan skrivit inlägg fast igår. Tänkte att ni ville ha lite mer update, sitter just nu i bilen påväg till stallet för att fixa och så! Vi gick upp 4 idag, eller jag och min syster för att gratta våran mamma som fyller år idag :)
Men höra senare:*


Tävlar all day!

Hejsan!
Är iväg och tävlar  hela dagen, kör ju detta som ett tidsinställt och massor med mobilblogg imorgon!
Idag fyller även min mamma år, gratta henne vetja? :)

Hörs!



hahahahahahahahahahahaha :D

/ebba

Seeeeent!

Hello, Blev en seeeen uppdatering idag menmen... Kom hem från stallet klockan 9 ungefär, Ätit och så. Jag sitter just nu i sängen och är verkligen super trött, klockan står på 04:00, Är inte så nervös men brukar vara det på morgonen när vi är påväg till tävlingsplatsen!

Red Jackpot förut, det gick Bra. Bättre än igår men inte bäst, men bra nog att få upp mitt självförtroende inför imorgon. Han var fin, red somvanligt, mycket skänkelvikningar och mycket halter, tyckte det gick jätte bra :)

Nu MÅSTE jag soova annars orkar jag inte upp imorgon, ett lycka till imorgon? Och vet ni en annan grej? Min mamma fyller år imorgon, ett grattis vill hon nog ha? :D

Kör på mobilblogg imorgon!
rida för vinst, byyye !



Godnatt/ebba

Hej!

Hej!
Kom precis hem från skolan och så, ska snart dra på mig stallkläderna. Tar tåget till stallet idag bara för att Mamma&Pappa skulle skriva kontrakt på tomten! Detta står på schemat idag.

* Mocka, fylla maten och fylla vatten.
* Rida Jackpot
* Smörja
* Packa
* knoppa Jackpot (som jag inte kan)
* soooooova

Idag blir det la sååådär mycket uppdatering för min mobil dampar när jag ska blogga på den, men aldrig när någon kompis ska blogga, då funkar den alltid!
Damp mobil....

Vi hörs imorgon :)



/ebba

Godnatt.

Godnatt bloooooggen... Ligger in sängen och ska snart sova, är svin trött. Har precis tagit en dusch och så, har varit i stallet hela kvällen så är supertrött så ni får urskäta att inlägget kan bli lite flummigt.

Red ett vanligt pass med Jackpot idag, vårat värsta pass någonsin... Han var pigg och lyssnade inte, red fult och flummigt, tänkte inte alls.. Tillslut fick jag någ, tog en galopp på volten och sedan gick jag ut och galopperade på vägen så jag kunde få upp mitt humör!

Imorgon blir det först skola och sedan dra sig mot stallet, ska fixa allt inför lördag och packa, rida jackpot ska jag också, hoppas det blir ett bättre pass än idag annars har jag inget självförtroende till lördag...
Jaja hörs imorgon!


/ebba

snabbiiiii :D

Hejsan blooooggen!
Sitter i sängen och tänkte blogga ett litet snabbt inlägg, skolan var okej. Inga jobbiga lektioner på torsdagar så det är ju okej. Måste snart dra på mig mina stallkläder, eller juste jag glömde ju dom hos johanna haha får ta och ringa henne, vänta lite....

Abonenten du söker kan inte ta ditt samtal just nu lämna ett medelande efter tonen.. PIP!
Bajsapa, varför var ja tungen att glömma? hejdå!

/eba

Hellllllo!

Hej!
Sitter i sängen och skypar med ''R'', haha men la precis på. Blev ingen springtur då min syster kände sig dålig, och vill inte direkt ut och springa själv i mörkret.
Imorgon blir det skola och efter blir det stallet och rida Pottson :)

Hörs imorgon,
godnatt!



/ebba

Plugga, växa, plugga, växa, plugga...

Hej och FÖRLÅT för att jag inte har bloggat idag efter skola men har pluggat så är snart klar med alla läxor och så åt jag precis... Har somsagt precis ätit, vi åt grillspett och det var sviiiin gott! Ska om en stund ut och springa/gå 4 km rundan med syster, har tränat heela dagen känns det som, jag hade gympa och vi sprang nästan hela tiden då och så ska jag ut och springa snart. Jag kommer seriöst ta hand om träningen nu,Så jag blir smal till Beachen 2012!

Bloggar mera efter min springtur!:D
hörs



Fin bild från min och candys resa,
Jag älskar dig MEST fortfarande, du är fortfarande MIN i mina drömmar, det var du&jag mot världen. Det var du&jag till döden, ville ALDRIG ha någon annan, vi släppte varandras händer och greppa tag i andras händer, Men du MÅSTE vet att JAG ALLTID KOMMER ÄLSKA DIG ♥

/ebba

morgoninlägg :)

God morning.. Sitter i vardagsrummet och äter lite frukost, Idag blir det skolan, onsdagar i skolan är faktiskt väldigt kul även fast det är lång dag och vi slutar halv4, vi har idrott = Älska!
Inga jobbiga lektioner idag och det är skönt. Efter skolan så blir det hem och plugga och sen på kvällen ska jag och min syster ut och gå/jogga, vi har bestämt att gå/jogga/springa den varje kväll denhär veckan, träna upp lite kodition och lite muskler, ska också köra lie fys på studsmattan! Ni kanske inte tror att det är jobbigt men seriöst igår när jag skulle hoppa av studsmattan så hållde jag på nästan att svimma... Träna behövs!
Hahahaha...



Dagen outfit:
Tröja- gina
mjukisbyxor-ullared
skal till iphone4 - Fyndiq.se

Men måste dra,  Ciao!

/ebbA

Hejsan!

Hejsan bloggen... Gjort läxor lite idag är klar med allt ska bara göra klart matten. Just nu sitter jag i mitt rum efter 4 km kvällsrunda blandannat joggning+ fys på studsmattan, känner mig stolt.. igen! :)
Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan läsa min berättelse som jag har gjort i skolan, då pappa gillade den. Det känns som att jag inte har några ben kvar, as varm och har lite ont i huvudet!

Imorgon blir det skolan först, kommer sedan efter skolan hem och bloggar för er och göra alla läxor klara. Gött!

Eftersom jag går i 6:an nu så ska ju jag välja skola och alla har la redan gjort det, eller? Jag kan seriöst inte bestämma mig, förut stog det mellan Ytterby eller Munkgärde och nu står det mellan stora höga eller munkgärde, eftersom vi ska flytta till stora höga så har jag närmast dit men samtidigt vill jag gå med några kompisar på munkgärde! Jag får damp...
Går ni på Stora höga eller Munkgärde? Eller kanske ska ni börja där efter sommarlovet? OM ni redan går på en av skolorna SNÄLLA säg vilken ni gillar mest, behöver er nu :)?

image description

Hahaha random bild på mitt hår igår då jag satte tuggemmi i håret och fick tvätta bort det :D

sov gott!

/ebba

Hemma!

Hejsan!
Ligger hemma i sängen nu, kom hem för 1 timme sedan kanske. Ska snart lägga mig och läsa en bok som vi har i läxa, känner mig värsta stolt idag. Kommer ni ihåg dom orden jag övade på för ett tag sedan? Dom hade vi ju prov på, det var 75 ord från ordboken typ Anatomi,Eremit, dom var faktiskt väldigt svåra och om man skulle bli godkänd så var man tvungen att ha 37 rätt av 75 ord. Vet ni vad jag hade? Hahaha 73 :DD
Känner mig stolt!

Nu ska jag gå ner, byyyyyye!

image description

Dagens outfit
thigts- ginatricot
tröja - gina
shorts - kaphal :)

/ebba

Länkbyte med en sööööööööt tjej! :D

Gör ett länkbyte med DENNA grymt söööööööta och fina tjejen!
Bloggen är jätte bra :)
Kolla in Bloggen HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!



/ebba

Sov så gott!

Godnatt alla mina och fina bloggläsare... Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, har inte fått gjort så jätte mycket idag läst lite ur en läxbok, inget mer. Imorgon blir det skola igen och efter det så blir det mycket plugg, Har inte så jätte mycket läxa utan läsa en svenk-bok och den är inte så jätte tjock och läsa en liten engelska-bok och matte... :)

Nej nu ska jag sova, hörs imorgon alla fina bloggläsare,ni vet att jag älskar er ♥
Puss!



Trampa på mig & Jag krossar dig!

p.s: runt 6-halv7 fick jag tuggummi i håret och det har tagit mig hela kvällen att få bort det..
hur lyckas man? :)

/ebba



Hello :D

Hejsan!
Ligger i sängen och läser lite läxor, åkte aldrig och gjorde den där ''saken''. Det är såhär att Mamma&Pappa har köpt en tomt i stora höga-jörlanda, bara en tomt inte ett hus, vi har havsutsikt och kommer bo granne med min kusin, på ett sätt vill jag verkligen inte flytta men endå så vill jag det, så nu vet ni! Jag hade tänkt att åka och kolla på tomten då jag aldrig vart på tomten och kollat :)

Hörs senare!

image description

/ebba

P:S

Hej igen!
Ville bara säga att ni är grymma!
Kommentarerna bara forssar in, fortsätts såå :D

/ebbA

Hello, måndagen över och jag mår toppen!

Hello!
Sitter i soffan och läser bloggar och väntar på att maten ska bli klar. Tävlingsdatabasen log nere nu på eftermiddan och jag har försökt logga in typ tusen gånger men sen läste jag på en kompis's blogg att Den funkar igen så nu ska jag anmäla mig :)

Efter maten så ska jag göra en sak, haha okej då säger väll då.. SEN :D
HÖRS!

ANMÄLD TILL TROLLHÄTTAN NU :d



Är du med Jackpot, VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI! :D

/ebbba

Godmorgon Måndag!

Godmorgon!
Måndag morgon.. Sitter och äter frukost framför teven, Idag blir det skola som alla andra.. När jag kommer hem så ska jag plugga och slappa lite mera. Ska också anmäla mig till En Tävling :)
Outfiten kommer genom mobilen snart, ska bara äta klart och så. Kanske inte går att ladda upp genom mobilen för ibland dampar den men då kommer den i eftermiddag :)

Hörs efter skolan!

image description

/ebba

Godnatt alla lovers and haters!

Godnatt alla lovers and haters!
Ligger i sängen, eller sitter i sängen och tittar lite bloggar och så innan jag ska stänga ner datorn för dagen. Kollar också på Titanic, jag tror iaf det? den går på TV1 och dom bor på ett fartyg som ser ut som titanic och så hette serien Titanic! Haha, men det är inte sammaa Titanic som jag har sett :)

Imorgon - är det skola igen... Varför måste loven gå så fort? Jaja, ska försöka ha kul med mina vänner och så imorgon så dagen går fortare :)

När Jag kommer hem så ska jag anmäla mig&Jackpot till vår andra start tillsammans i Trollhättan - Nossebro, Jag&Johanna skulle igentligen anmält oss i helgen men eftersom vi efteranmäler oss så måste dom dra pengarna direkt och jag var ju inte hemma och vi kunde inte föra över pengar men jag ringde till pappa så han skulle lägga över pengarna på mitt ''Ridsportsförbund konto'', men eftersom det är helg så är inte banken uppe så dom kommer in imorgon :)

Nej, nu ska jag stänga ner datorn och gosa ner mig med världens sötast och gosigaste Katt ♥
Hörs imorgon min lovers and Haters!



Gosigaste smulan ♥

/ebba

Ponnyakuten3!

Hello!
Sitter i soffan och har precis kollat klart på Ponnyakuten3 och nu kollar jag på Top Model Sverige. Hejjar på Klara tror jag haha, igentligen så hejjade jag på Rebecka men hon åkte ju ut :)
Snart kommer Pappa hem med Pizza till mig, Jag är as hungrig! Känner att jag skriver att jag är hungrig jämt men så är det ju hahaha :)



Johannas tröja som jag låna med mig hem haha, annars kommer jag ju sakna henne för mycket :)
Nej men orkade inte byta så aa!

/ebba

Lycka till Charlie!

Hej - Sitter och kollar på Lycka till Charlie på Disney Channel, älskar den serien. Brukar ni kolla på Disney Channel? Kollar jag på teve så är det typ det, tv11 och tv4 :)

Väntar på att Pappa ska komma hem, ska snart gå upp och platta håret och packa upp alla grejer som jag har haft med mig till Johanna, Johanna skicka även ett meddelande på FB att jag glömde mina stallkläderna hos henne, BajsAPA, Hahaha :)

Hörs sen!



/ebba

Home REAL home :)

Hello,Hello!
Hemma hos mig nu fast nu är inte Johanna med hem. Ligger och slappar i sängen och läser lie bloggar, Mamma ska åka till Jobbet snart och då kommer pappa hem från jobbet med Pizza till mig, har man världens bästa pappa eller? :D

Är superdupermega trött, måste vara pigg inför imorgon så jag orkar upp!
Ska skriva lite tidsinställda inlägg till Portugal och fortsätta på mitt ''F'' inlägg och gosa med min lille katt smulan:)

Hörs senare bästa bloggen!



min lille älsklings katt smulan ♥
älskar också min andra katt Laban ♥

/ebba

Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan och har precis typ ätit frukost, Johanna åkte precis iväg för att Jobba. Idag  blir det en lite slappis dag, imorgon börjar ju skolan igen.. Jätte kul!

Ska vara hos Johanna typ till 5 eller något för tror att jag måste hem och vila. Jag kommer aldrig vakna imorgon annars. Så idag blir det mysdag :)

Har ingen aning om vad jag ska skriva, haha. Vad vill ni läsa om?
Jag har ganska långt tid till bloggen nu, så skriv vad ni vill läsa om,så skriver jag ner det på ett inlägg :)

image description

/ebba

Godnatt!

Godnatt!
Jag&Johanna har suttit och spelat buzz och skypat med Robin, just nu sitter johanna och tar bort allt och tycker att jag är lat bara för att jag inte hjälper till haha, tycker ni att jag ska hjälpa?:) Haha nejnej det får hon la klara själv.

Hörs imorgon på morgonen.
Puss!

image description

Idag efter träningen hihi :D

/ebba

Home home home!

Hello my darlings!
Sitter hemma hos Johanna nu, Kom typ precis hem från stallet har duchat och så. Hade ju hoppträning förut och det var väldigt kul, det gick super bra, Hoppade Kombinationer och studsar och sista hindret låg på 85-90cm och han bara flög över det :D
Nu är man ennu mera Taggad inför Tävling nästa vecka, Hoppar 60-70 igen men denna gången ska jag satsa mera.

Vi ska nog snart äta Pizza, är verkligen superdupermegahungrig. Kommer blogga mera under kvällen, Johanna&Jag sa spela buzz maratonlopp sedan.
Haha  eller Jag vill det, men ska försöka få med Johanna också haha :D

Hörs senare,
PUWS



/ebba

Big Brother!

Hello!
sitter och kollar Big brother medans jag väntar på att johanna ska komma:)

Detta blir det sista inlägget innan stallet, hopptränar och så. Efter stallet tror jag att jag ska sova hos johanna igen,får se!

Hörs/ebba

Have boriiiiing!

Hej igen!
Jag har svin tråkigt, har börjat skriva på ett till Deepshit inlägg som ska publiceras när jag är i portugal, Det handlar om något som jag Verkligen Hatar!
Det börjar på bokstven ''F'', kan ni gissa vad inlägget ska handla om? Den som gissar rätt länkas på min blogg :)
Detta är bara för att jag har tråkigt!

image description

/ebba

Godmorgon regniga Sverige!

Godmorgon... Vaknade upp till ett regnigt väder, Kan ni inte beställa lite sol&värme så det kan bli sommar snart och sommarlov?

Just nu är Johanna ute och säljer GT och jag sitter hemma hos henne. Hon är la ute i 1,5 timme typ, sedan får vi skynda oss lite för vi ska till stallet och ha hoppträning klockan 2, fast vi ska bygga banan och så. Vi måste iaf vara typ i stallet vid halv 1 som jag tror att vi inte kommer vara men hoppas kan man ju :)

Har typ inget mer att blogga om, men bloggar såklart mer innan jag drar till stallet!
Hörs senare!



Bjuder :)

/ebba


Godnatt!

Godnatt!
Johanna&Jag har suttit och spelat ett tag nu, det var svin kul och jag ägde men jag lät Johanna vinna. Har också suttit och skypat med Robin i typ 1 timme, Vi är svintrötta nu och ska snart gå och lägga oss.

Imorgon blir det upp och Johanna ska först jobba och sedan ska vi dra oss till stallet och Hoppträna för Therese, är riktigt taggad och hoppas att det går bra :)

Nej nu ska vi sova, hörs mer imorgon,
Puss <3



Bild i repris men har inga bilder på Johannas dator :)

/ebba

Playstation2!

Godkväll bloggen!
Sitter och försöker få igång Johannas Playstation2, hennes pappa hjälper också till. Det går inte så bra då den inte vill typ starta och det går inte att spela!
Hoppas det snart går igång så vi hinner spela Idag, Vi tänkte spela Buzz men vi får la se om det funkar.

Haha nu hämtade Johannas pappa ett Till Playstation2, frågade Johanna hur många playstation dom hade. Dom hade 3 Playstation2, 1 Playstation1 och 1 playstation3. Dom har också ett Wii haha :D

Nej nu funka det så nu ska vi spela byeee!

image description

/ebba

Fredag den 13:e!

Hejsan bloggen!
Överlevde Fredag den 13:e, eller jag ska inte säga något än då dagen inte är slut ennu men ska försöka överleva dom 2 sista timmarna. Ska försöka att inte proppa mig tjock på godis och dör eller något, haha :)

Varit i stallet idag ju, blev inget markarbetes-pass, Ylva frågade mig om Jag&Johanna ville ta varsin shettis och rida ''ut'', eller på våran väg fram&tillbaka.  Red en liten ponny vid namn Mulle, Han är en liten B-ponny och svart. Mulle har varit min Foderponny sedan en lång tid tillbaka, Jätte söt är han. Det var ett tag sedan man red honom så det var väldigt Mysigt ;)



Lilla Söta Mulle, Eller Mulle Mustang som dom har döpt honom till :)♥

Jackpot blev dock inte riden, tänkte ju först släpa fram några bommar och köra ett markarbetes-pass men eftersom vi skulle rida shettisar också så tänkte vi rida barbacka ist. När vi var klara med shettisarna så såg vi att Johannas pappa skulle komma om 20 min, så vi tog av Mulle&Vindruva sina saker så snabbt som möjligt och sen tog vi Jackpot&Candy i ett grimskaft och tog en Promenad inne i Manegen så dom fick röra på sig lite eftersom vi ska ha Hoppträning imorgon :)


Jag&Jackpot på råda ♥

Just nu sitter Jag&Johanna hemma hos henne och Johanna har precis skaffat Instagram på min Iphone, Så tycker ni ska vara snälla och följa henne, hon heter @Johannaalmqvist och vill ni följa mig också så heter jag @Ebbaahanseen.
Jag och Johanna ska också ta och efteranmäla till en tävling som Trollhätan har, Tror dock att det inte ligger där men det tar iaf ca 1,5 timme dit. Eftersom det inte blev någon Bohuscupen nästa helg så tar vi och efteranmäler till denna :)


Jag&Jackpot på Råda förra helgen <3

haha har skrivit på detta inlägget i snart 1 timme, haha seg som man är!
Nej nu ska Jag läsa några bloggar för kommer säkert inte få tillbaks min mobil på ett låååångt tag nu när Johanna har skaffat Instagram :)
Hörs senare!



HAHA, BJUDEEEER!
Osminkade och fiiiina ;)

/ebba




Hej!

Godmorgon!
Vaknade förut till ett grymt fint väder, dock har solen gått i moln nu men får hoppas att den kommer tillbaka. Vi har precis ätit frukost och ska snart dra på oss stallkläderna och dra oss mot stallet.
Jackpot ska ridas, tror jag släpar fram några bommar och kör ett markarbetes-pass eftersom jag aldrig gjorde det i Onsdags :)



Hoppbild från en grym hoppträning för ett par veckor sedan!

Efter stallet ska jag hem och sova över hos Johanna, vi ska ha jätte kul hoppas jag, bloggar mera när jag komme rhem till henne för måste dra på mig stallkläderna nu. Hörs efter stallet :)

image description

/ebba

SKYPE!

Tjohej!
Jag och Johanna sitter i ett skype samtal med min Pojkvän, Haha vi skulle sova men haha vi orkade inte det. Ska sitta uppe en liten stund till sedan kolla på en film.
Johanna är CP, hon typ dansar framför kameran så att Robin tror att hon har något psykiska FEL! :D
Nej nu blev johanna arg, så Hörs!

P.S JOHANNA ÄR DUNDER SUR!


HAHA :D bjuder sådär mitt på natta!

/ebba


Vinn ett Digitalt målat porträtt!

Var med du också Tryck HÄR för att komma till tävlingen!
/ebba

Sry, FÖRLÅT!

Hejsan!
Förlåt, Förlåt, Förlåt, Förlåt, Förlåt, Förlåt.
Igår så åkte jag och Johanna till stallet klockan halv 4, var där till halv 9 och sedan åkte vi hem till Emelie(en i stallet). Vi hade en lite ''tjejkväll'', så vi sov där och idag åkte vi till stallet med. Jag har inte heller haft täckning på mobilen under hela dagen igår och idag, så har inte kunnat blogga på något sätt :/

Igår iaf i stallet så red Jag, Johanna och Emelie ut, jag var typ aaaas grinig bara för att dom typ hitta ''nya'' vägar så red in i massa träd, men det var la en ''Mysig'' uteritt. Red ut i 2 timmar, bra träning för hästarna och så, dom har ju endå bara gått hemma i ett ridhus hela vintern. Så nu passade vi på, vi red ner till Älven och in i skogen galopperade i galoppbackarna, så det var faktiskt ganska mysigt endå :)

Idag så red Jag&Johanna ute med, fast inte ''uteritt'' utan mer på lite på en äng och skritta en stund och pratade och hade det mysigt. Red mest på en liten väg fram och tillbaka och upp för en backe :)
Så hästarna har fått vart några ''Skogsmullar'' nu, haha nej men det är bara bra för dom att komma ut, dom gillar det lika mycket som vi tror jag ;)



Lille Jackpot ♥

Johanna ska sova här en natt till och imorgon ska jag följa med henne hem och sova där. Haha det är ganska kul för när vi väl börjar vara med varandra så är vi med varandra en hel vecka haha skojjit, Om ni har missat det ska Johanna följa med mig till Portugal :)
Det ska verkligen bli sjuuuuuukt kul, sola&bada i pinakolada, HAHA säger man så? XD



Jag& Johanna för ett tag sedan ♥

Nu ska jag och Johanna gå och lägga oss och kolla på en film för Både jag och Johanna är suuuuper trötta, så vi hörs imorgon, Puss ;)

/ebba



Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan, har precis ätit frukost och sitter nu och kollar teve. Ska snart om en stund dra på oss på stallkläderna och åka till stallet.
Rider Jackpot, får se hur jag rider honom. Blir nog lite markarbete, släpar fram några bommar och så :)

Bloggar mera när jag kommer hem från stallet, hörs då!
PUWS <3



Bilden har ni redan sett :)

/ebba

Helloo!

Hej och förlåt!
Ska snart sätta på en film och sova, Jag och johanna åkte in till GBG och gick på bio. Åkte in klockan halv 1 och kom hem kvart över 8, Låååång dag!
Vi kollade på Titanic i 3D och den var la helt okej, inte som jag trodde den skulle vara men helt okej var den :)
Jag försökte mobilblogga men det gick inte, Jag försökte hur många gånger som helst men det dampa sönder och då gav jag upp! Jaja, vi lever ju iaf ;)

Imorgon blir det stallet, får se hur jag gör.
Kanske bara hänger med johanna och hjälper henne eller så rider jag och gör grejer. Får se, men det vet jag imorgon hoppas jag :)

Nej nu ska jag och Johanna kypa ner i sängen och glo film.
Hörs imorgon!

image description

Vi fular oss, BJUDER!

/ebba

Johanna har kommit!

Hejsan!
Johanna har kommit, vi fick gå igenom regnet. Så vi var genomblööööta när vi kom hem!
Ska snart äta, spagetti&köttfärssås. Vi äter alltid det när johanna är här bara för att det är johannas favoriträtt :)
Mamma har också köpt Cheezballz till oss två, så nu ska vi äta oss tjocka ikväll haha!

Kommer blogga mera senare!
hörs.

image description

/ebba

Hello!

Hello!
Vad gör ni?
Jag har inte gjort så mycket, vart nere och kollat teve och nu sitter jag åter på mitt rum och drogar musik som vanligt. Johanna ringde förut och hon är snart klar i stallet så hon ska bara hem och ducha och sådant :)
Vi ska bara ta det lugnt sa hon, haha trött tjej. Vi ska la mysa framför en film och gå bort och köpa cheezbollz och eftersom Johanna kommer tar nog mitt påskägg slut också, hahaha nää jag skojja :)

Hörs.



/ebba

BORING!

Hej!
Har sviiiin tråkigt, Sitter i mitt rum och lyssnar lite musik och har precis städat rummet. Det måste ju vara fint När jag får FINbesök sedan :)
Ska gå ner och ta med kameran och fota lite!
Hörs.

image description

Filmerna!

Hej!
Laddat upp filmerna på YT nu så här kommer dom och några bilder :)


Första klassen, NOLLA :D
Sööööt :D
Andra klassen, DubbelNOLLA och en utanför plac.
Min favvo <3
/ebba

Regnig dag!

Godmorgon!
Vaknade upp till en regnig dag, Idag blir det mest att slappa och ta det lugnt tills Jonnis kommer. Hon ska först till stallet och sedan hem hit :)
Igår på tävlingen tog mina systrar och En kompis kort när jag hoppade och så kommer upp sedan, pappa filma också men Iphone har en annan ''uppspelare'' i den så antingen så får jag bara ladda upp den varlig på Yt eller så kommer den inte upp, Hur vill ni ha de ? :)

Bloggar mera sen!



Koncentrerad :)

/ebba

Godnatt!

Gonatt!
Hej, Sitter i mitt rum och läser bloggar. Kollat lite teve och spelat spel med mamma och pappa.
Imorgon hoppas jag på en varm och solig dag, på eftermiddan så kommer även min bästis Johanna hit, hon ska sova till onsdag :)
Men jag uppdaterar mer imorgon!



Erkänn fin bild på mig och Pottson? ♥

/ebba

Update!

Hej!
Sitter hemma och är svin trött, Precis kollat på ponnyakuten typ.
Dagen har vart ASgrym och det har verkligen gått superdupermega bra. Hoppade ju 2 klasser, 60-70. På framridningen kändes han hur fin ut som helst och han var väldigt pigg så lät han sköta det mesta själv och inte lägga mig i, På banan var han sähääääär fin och hoppade allt, vi var felfria och fick rosett=ASnöjd!
Andra klassen på framhoppningen så var han jätte pigg och hindrena var låg på ungefär på 80cm(inte det jag skulle hoppa) så hoppade räcket och det gick jätte bra och sen kom jag på oxern och då fick jag inte fram han tillräckligt så han ''snubblade'' typ på hindret så hinderstöden och allt rasa och jag hamnade på halsen men kom upp igen, sedan så tog jag det en gång till och hände samma sak igen, min syster hämta Therese och hon sengte och hoppa igen och då gick det grymt!
Banan var svår men kom ihåg den och så, tog inte så snäva svängar men ville ha en nolla!
Hade jag dock varit lite snabbare så hade jag blivit placerad för den sista ryttaren puttade ner mig så hamnade 1 utanför placering=NÖJD!
Är verkligen skitnöjd med dagen och hoppas det blir någonting liknande igen :)

Men nu ska jag ta det lugnt, bloggar senare :)



FinFin rosett hängde med hem ♥

/ebba


Stallet

Hej!
Sitter i bilen påväg till stallet från en helgrym dag!
Ska bara till stallet först snabbt och sedan kommer jag hem :)
Hörs då


@lastbilen


Grymt!

Hej!
Är kvar på tävlingsplatsen, kunde inte skriva uppdateringen förut men båda mina klasser gick svinbra, blev nolla i första och andra blev jag nolla och en utanför placering:)
Nöjd!
Hörs hemma senare


@påväg

Hej!
Är påväg till tävlingen nu. Jackpot hade skakat ut 8 knoppar så min syster hjälpte mig med det, tack!
Är så nervös men ska försöka att ha kul och satsa på en säker nolla:)

Hörs senare :)


Godmorgon !

Godmorgon bloggen!
Sitter i bilen påväg till stallet, ska fixa jackpot för tror att han har skakat av sig alla sina knoppar!
Jobbiga häst hahhahaha :)

Är så sjukt nervös, har ont i magen och är sjukt TAGGAD!
Men vi hörs senare under dagen:)


Söndag 8/4 !

TIDSINSTÄLLT!
Idag bar det av mot tävling, Hoppar mina första starter på Jackpot 60-70! Ni ska veta hur taggad jag är.
Kommer uppdatera hela dagen genom min Iphone, Erkänn bra att jag kan blogga vart som helst.
Bloggar mellan klasserna och då jag har tid, bloggar om resultat så kommer det mer uppdatering när jag kommer hem :)
Önska mig ett lycka till kanske?



/ebba

Sleep

Hej!
Var ute och spela lite badminton med min syster, sedan gick vi in och åt grillat. AS gott, proppade i mig mat bara för att jag var så hungrig så trodde jag skulle dö efteråt!
Efter maten så spelade alla i familjen Alfapet och dom kör det fortfarande där nere. Gick upp för orkade inte spela mer, är galet trött så ska bädda ner mig i sängen och tagga till imorgon.

Imorgon blir det tävling, är verkligen super taggad men är galet nervös, Johanna har ju tävlat jack innan och den ända ritten jag tänker på när dom har hoppat oftast när jag hoppar är denhär :


Men jag ska försöka tänka positivt!

Men nu måste jag verkligen sova, hörs imorgon klockan 7 :)

/ebba

Home!

Hej!
Kom precis hem från stallet, Förlåt för att det inte blev så många inlägg när jag var borta, hade inte mobilen på hela dagen, den log bara i fickan!
Så hoppas ni förlåter mig!

Iaf så har jag gjort massor utav saker i stallet idag, jackpot har knoppats men mina snälla kompisar gjorde det för kan inte knoppa så bra. Tack! Sen har jag packat och smörjt, ridit mm.
Red inte jack så länge, red en liten stund inne och en liten stund ute :)

AHHHHH får damp, min ''F'' knapp på datorn är sönder har gått av så den sitter löst och får i inte på den igen, får värsta damp!

Förlåt för lite flummigt inlägg men är nervös, kanske kommer en videoblogg senare!
pööss

image description

@smörja


@knoppad


Drar snart ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_197292727.jpg" class="image">


Påskafton!

Godmorgon och GLAD PÅSK på er!
Idag blir det stallet heeela dagen, ska fixa och sådant inför tävlingen imorgon. Nu börjar man bli nervös.
Så jag firar påsk i stallet detta året, hur brukar ni fira påsk? :)

Idag blir det :

* Stallet
* Mocka 3 boxar, fylla 3 vattenhinkar och fylla 6 höpåsar
* Rida
* Smörja allting
* Leta fram allting som ska packas ner inför imorgon
* Packa in allt i Lastbilen :)
* Knoppa ponnyn

Som ni ser så blir min dag ingen lugn dag.
Kommer mobilblogga så ni får hänga med under dagen på allt som händer i stallet :)
Hoppas ni följer med?

image description

/wbba

God natt :)

Hej !
Ska sova snart men ville bara säga Godnatt och skriva av mig lite innan.
Imorgon blir det ju somsagt stallet tidigt. Alla grejer ska fixas och donas med, schabraken ska på sadeln och det ska packas och knoppas. Dagen imorgon kommer bli lite stressig men det får man ta;)

Outfit kommer imorgon, kommer ut massor utav bilder under dagen imorgon från varenda ställe, bloggen kommer uppdateras med bilder och sånt imorgon :)
Glöm inte att titta bloggen imorgon då missar ni en hel del!

Men nu ska jag sova, sry för flummigt men måste nana om jag ska orka upp imorgon :)
Hörs.


Såhääär!

Hej igen!
Sa ju att jag skulle ta kort på hur jag och Jackpot ska se ut på söndag så här har ni våran outfit inför söndag!
Glömde dock Ridbyxor men det är ett bar random vita ifrpn Hööks :)



Ridkavaj - Hööks i think!
Schabrak - Hööks!
Ridbyxor (inte med på bilden) - Hööks
Luva - Hööks
skjorta - Jacson
ridvantar - ullared
ridstrumpor - Kingsland
Ridspö - Hööks
Ridhjälm - Ullared

Mycket är från Hööks men i like deras grejer!

/ebba

HEJ!

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så jätte mycket men varit med Bästa Olivia och har inte varit med henne på snart 1 år och då ville jag umgås med henne!
Vi har dock inte gjort så mycket, vi har varit ute och köpt lite godis och kollat lite film och bara haft kul :)

Imorgon blir det till stallet tidigt och fixa alla grejer och fixa allt inför tävlingen på söndag, är riktigt taggad nu alltså! Vi ska ta lastbilen istället för transport, vet faktiskt inte varför men Johanna ringde förut och sa det :)
Ska också ta kort på våran outfit inför Söndagen så det kommer ut senare på bloggen, alltså senare ikväll!

Har inget för mig ikväll så ska bara vara hemma med familjen typ, Blogga mycket!
Så vi hörs la senare Babe's!




/ebba

Godmorgon :)

Hej!
Godmorgon på er har ni sovit gott? Det har iaf jag!
Idag blir en lugn dag med Olivia , ska snart göra iordning mig och sådant, bloggar mera sen, puss:)


Godnatt bästa bloggen !

Godnatt!
Är svin trött så går och lägger mig nu, skönt att kunna sova hur länge man vill imorgon.
Imorgon blir det en bra dag hoppas jag, ska vara med min saknadade vän Olivia, Vi har inte vart med varandra på över 1 år typ. hoppas på en bra dag imorgon somsagt :)

Men bloggar mera imorgonbitti, så hörs vi!
Puss&kram skumbanan :)



Gammla bilder men vill inte vara med på bild just nu!

/ebba

Hejsan!

Hej!
Kom precis innanför dörren, Vart i stallet och red Jack.
Tog några språng över kanske 60 cm, han var såhäääääääär fin verkligen. Nu känner jag mig verkligen Taggad till tävlingen på söndag!
Jag är såååå nervös, första gången jag startar honom, hoppar bara 60-70, tror inte det ska ställa till med problem men jag är verkligen sjuuukt nervös så ni anar inte ;)

Nu äääär det LOOOV, glömde säga det förut.
Lovet ska jag göra massor utav kul med massor utav friends och hästarna :)

Lovet börjar med en liten myskväll med mamma <3
Men nu ska jag hoppa i badkaret!

Hörs.



/ebba

Sticker nu :)

Hej igen!
Sticker till stallet nu, bloggar mera när jag kommer hem .
Puss<3


.

Hej!
kom hem från skolan för kanske halvtimme sedan?, mamma berättade att jag hade kommit med på Råda tävlingen i helgen, nu taggar jag verkligen. Första tävlingen och starten med Jackpot, hoppas det går bra. Håller ni tummar och tår för mig på söndag? :)
Det hoppas jag verkligen, behöver erat stöd!

Ska snart dra på mig stallkläderna och åka till stallet, kanske hoppar eftersom tävlingen närmar sig!
Men bloggar innan jag sticker :)

image description

Godmorgon!

Hej hinner inte säga mycket men blir en slapp dag så en trulls på huvudet och onepiece :)


Sova .

Hej!
Ska snart gå och lägga mig, upp till SISTA skoldagen imorgon sedan är det LOOOOOOV!
Det är värsta skönt, slappa en heeeeeel vecka. Haha nej men bara ha dett roligt med vänner och sova hur länge man vill och vara i stallet till sent :)
Jaja, innan lovet kan börja så blir det skolan. Har prov på dom 75 orden som jag pluggat på hela dagen. Dom är grymt svåra, T.ex vet ni vad UTOPI är?
Det är typ 75 st sådana ord som vi har på prov imorgon! Jobbigt värre, men haha vet ni vad utopi är?, Klura på den ni, kommentera och så får jag se om ni kan de, Annars tror jag inte på er ;)
Haha, förlåt för flummigt inlägg men är bara så sjukt trött så nu ska jag lägga mig i sängen och nana, hör imorgon Bitche's ♥
Söööööv gött!
I ♥ Hello kitty
XOXO ebba

Pluggat klart :)

Hejsan!
Sitter i soffan och kollar teve med mamma och syster. Mamma har förhört mig på alla 75 ord men tror redan jag har glömt allt :)
Vad gör ni då? Har ni haft en bra dag ?
Det hoppas jag!

Hörs senare


Plugg-time!

Tja vänner!
Haft en helt random okej dag, måånga skratt och mycket kul.
Jag älskar ibland att vara i skolan, inga jobbiga lektioner idag iaf, sköööönt :)

Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på en gryyyym lååt, Living young, Wild&Free.

Älskaaaaa ♥

Iaf sitter i rummet och ska plugga lite nuuu, 75 ord som vi ska klara IMORGON!
Jaja, kan ju iaf 4, Är inte det bra tillräkligt ? :)

hörs senare.


/ebba

Hinner inte!

Hej och hejdå typ!
Måste göra mig iordning och sånt, hörs senare;)


Godnatt :)

Hej!
Ligger i sängen och kollar lite bloggar innan jag ska sova. Imorgon blir det skola igen, efter skolan får jag se vad jag gör, ska iaf plugga stenhårt och med en svenska läxa med 75 ord som typ finns i ordboken. As svårt!
Men bloggar när jag går upp imorgon, puss och sov gott underbara bloggläsare :)<3


Med!

klicka in dig här och var med du också!
/ebba

Hej!

Hejsan!
Vad gör ni? Själv sitter jag och har precis skypat med robin, ska gå ner snart och kolla teve och lite sådant.
Kollade på läxan och kom ihåg att jag redan hade gjort veckans matte förra veckan, ligger ett steg före= ebba style :)
Haha jaaj , hörs

image description

Mitt skal :)

Hejsan!
Hemma från skolan för kanske 1 timme sedan, slutade tidigt. Eller ja tidigt för våra tider då vissa slutar halv 1 och halv 2 och så, men slutade klockan halv 3 :)
När jag kom hem så satte jag mig och åt lite flingor för var väldigt hungrig, sedan så kom pappa med ett paket från posten och sa att det var till mig.
I söndags så beställde jag hem 2 nya skal till min iphone4 och idag kom 1 av dom, det andra tror jag kommer imorgon, Skalet är svinsnyggt ;)

Men nu måste jag göra läxor!
puws



Snyggt, eller ? :)

/ebba

Glömde bilden hahhahaha :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_196713572.jpg" class="image">


Dagens outfit :

Tjocktröja- hard rock café Barcelona för 550:-
Byxor- jc för längesedan för typ 200:-


Godmorgon!

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har iaf jag fast är lite trött nu men annars har jag sovit as gött.
Idag blir det skola igen och efter måste jag göra läxor, bloggar också när jag kommer hem.
Vi hörs mer efter skolan för är väldigt hungri, hörs :)

/ebbba

Hej!

Hej!
Sitter i soffan och kollar Maria wern men just nu är det pause så slänger in en liten hälsning här.
Maria wern är sjukligt bra. Nu börjar det igen, säger Godnatt nu så hörs vi imorgon :)


COOLT

Pappa visade mig denhär videon, och seriöst lyssna, rätt coolt endå.
Är inte så mycket för Opera men tycker det är sjukt coolt i vissa lägen, Killen är endast 17 år och lyssna på hans röst, hör ni eller? :O
COOLT!




Pappa lyssnar ofta på youtube och kollar ofta på britain's got talent på youtube, så då hade han hittat denna och visade mig den, jag bara Vad heter den? JAG MÅSTE VISA DEN PÅ BLOGGEN :)

/ebba


Hejhej!

Hejsan!
Har fortfarande lite tråkigt och vill blogga men vet inte om vad, ska försöka slänga ett bra deepshit inlägg till resan men måste bli antingen arg på något som ja vill skriva av mig eller glad så jag bara måste skriva om det, och just nu är jag bara trött och laat ;)

Kollar FB iaf och lyssnar på melodifestival-låtarna, vissa som inte kom med tycker jag endå kunde fått en extra chans, vissa är faktikst väldigt bra!
Nu kom jag på en sak som ni skulle kunna göra åt mig, vet ni vad?
Kan inte ni skriva era bloggadresser i kommentarsfältet så går jag in och kikar och vem vet kanske slänger jag in några kommentarer, tycker ni ska göra det jag gör er en tjänst och ni gör mig ;)

Hörs.



/ebba

Hejsaan!

Hejsaan!
Vad gör ni?, jag har värsta tråkigt.. Imorgon tror jag att det blir skolan, mår mycket bättre nu.
Jaja.. vet inte vad jag ska göra, några förslag? :)
:) ;) :P ;P :D ;D :S ;S :* ;* :( ;( :'( :') :'D
Här har vi tråkigt jaa ...!

hörs senare.

image description

/ebba

Trött ..

Heej!
Sitter med en lista med dagar då jag är borta i spanien så inga hamnar på samma tid och samma dag, Jag är trött och orkar inte flera nu, får fortsätta senare eller någon annan dag :)
Det är faktiskt väldigt tråkigt och tröttsamt att sitta och göra tidsinställda och publicera dom, tycker iaf jag haha.

Nej nu ska jag ner och titta på teve hör later on :)
Puss på er <3

image description

/ebba


Nytt :)

Hej igen!
Sååå, nu har jag bytt Header. Blev ingen annan färg på designen utan fick bli baby rosa. Ser ni den inte? tryck f5. Gillar ni den eller gillar ni den gamla bättre? :)
Kommentera gärna och säg vad ni tycker, då blir jag jätte glad.

Hörs.



/ebba

Hej.

Hej!
Vad gör ni? Jag tror att ni sitter i skolan, huh? :)
Haha, tror faktiskt att ni gör det eller är ni också sjuka?

Ska göra lite tidsinställda inlägg för Portugal och fixa en ny header, ska bara se klart mitt pogram. Funderar också på att byta design också, Vilken färg tycker ni att jag ska välja? :)
Funderar på typ mörkblått men jag vill på ett sätt ha en lite mer somrig design+header, alltså lite mer ljus.
Vad tycker ni?

Hörs.

image description

/ebba

Godmorgon bloggläsare !

Hej!
Vaknade ganska tidigt idag endå, ligger i sängen och kollar på BB, skulle ju inte till skolan. Idag mår jag faktiskt mycket bättre och det är skönt, jag ville bara skriva hej, bye.


Godnatt.

Godnatt bloggen.
Ska inte till skolan imorgon, känner mig inte helt bra och då tycker mamma och pappa att jag ska vara hemma och vila upp mig innan jag går till skolan.
Men nu ska jag dejta kudden och kolla på en film, vi hörs imorgon bloggen :)
Puss



Gammal bild ..

/ebba

Ponnyakuten snart :)

Hejsan!
Sitter och spelar alfabet på det gamla traditionella sättet. Inväntar ponnyakuten som börjar typ nu, bloggar sedan :)


Världens bästa helg !

Längtar!
OOOOH vill att det ska bli 28 april nuuuuuu! Jag ska vara där hela helgen och det ska bli så roligt :)

/ebba

Längtar :)

Längtar som sjutton till Portugal!
Jag åker med Mamma,pappa och min bästavän Johanna :)

/ebba

JAAAAAAAA !

Hej!
Sitter fortfarande i soffan framför teven, Therese ringde mig förut och nu har jag anmält mig och Jackpot till en sjukt rolig grej. Jag och Jackpot ska till Borås på en tränings helg hos Robin Ingvarsson och Felicia Brundin, Det ska verkligen bli sjukt kul. Så den 28-29 april ska jag upp till borås för världens roligaste helg :)

Robin som haft många framgångar i sitt liv har bland annat :
13 SM medaljer varav 7 Guld!
Han har deltagit i EM två gånger, tävlat i scandinavium 8 gånger, vunnit ridsport ponnycup deltävlingar 10 gånger och vunnit en final i ridsport ponnycup.
I scandinavium har han vart trea, tvåa och vunnit med olika hästar varje gång, han har även några vinster i 150 hoppningar!

Vill du med träna för ROBIN läs mer HÄR :)


Nu ska jag börja göra mig iordning för ska åka till mina kusiner nu, hörs senare :)
puss

/3bba

Hej

Hejsan
Sitter i soffan och kollar teve , väntar på att en ska ringa.
Idag mår jag lite bättre men har fortfarande feber, ska åka upp till våra kusiner eller något senare.
Kan hoooon ringa snart, ska anmäls mig till en sjukt rolig grej med jackpot, det ska verkligen bli jätte roligt säger inte förens allt är säkert :)
Hörs senare !


RSS 2.0