Hur trött som helst'

Hejhej!
Är hur trött som helst vill bara säga hej och att jag har haft en helt awsome kväll med mycket skrattmen gud vad man är trött nu! 
Jag och johanna ska snart sova tror jag, hörs imorgon' puss <3
 
 
/ebba

Tävlar all day!

Hello Hello!
Är iväg på tävling hela dagen och sedan på 50års kalas och sen sova hos johanna. Så ja bloggar mera sen när jag kommer hem från johanna eftersom inte appen funkar! 
Nu kör jag och jackpot :D 
 
 
 
 

Hejsvejs!

Tja bloggen!
Är hemma hos johanna en sväng, hon duschar och jag sitter och lyssnar på musik. Tävlingen gick sådär - Resultaten kommer inte längre ut på bloggen. 
Kom till stallet 11 från tävlingen och sedan har jag fixat och varit och köpt present till mina tränare som ska ha 50års kalas - båda fyller 25! 
Kommer blir riktigt kul tror jag, hoppas på de iaf ;) 
 
Somsagt nu är jag hemma hos johanna ska tillbaks till stallet senare, fixar mig här då jag typ kom direkt från tävlingen :) 
 
Kommer kanske blogga mera ikväll annars blir det inte uppdatering förräns imorgon, ciiaaaaao :D
 

Söv gött!

Hejsan!
Går och lägger mig och tittar på en bra film, imorgon blir de ingen bra uppdatering tror inte att vi hörs förrän imorgon kväll. 
Imorgon blir de tävling, upp klockan 6 och hålla igång hela dan. PUSS älskar ER!
 

fullt ös medvetslös!

Tjabba tjena bloggen... Kom hem för typ en timme sedan, Har ätit och lagt fram kläder inför imorgon. Har vart en lång dag idag, har varit i stallet sedan 2 till 8. Är rejält trött nu asså! 
Fixat allt inför imorgon, mamma har flätat hans man så imorgon så ska jag knoppa honom. Han är så fin! 
 
Blev inget fotade idag. Red barbacka och han kändes såhäääääääär fin, Jackpot går asbra barbacka! Det gick verkligen jätte bra + att vi körde lite horsemanship i slutet och han verkligen följer efter mig, ååh gosse! Vi behövde verkligen dehär <3
 
Innan vi skulle hem så fick vi jaga några ''små'' hästar som hade rymt från sin hage och de jobbiga var att yes brunsta också, hehe. Tillslut fick vi äntligen fast dom ;) 
 
 
Imorgon... Tävlar jag hela dagen och sedan på kvällen drar jag till stallet igen då mina tränare fyller 25 både två och då blir de 50års kalas! 
De blir lekar och massa roligt och efter det åker jag hem till johanna och sover där :) 
 
Hörs senare!
 
/ebba

Kungen i djungeln! XD

 
 
 
/ebba

Dom nya ridstövlarna!

 
 
Dom nya ridstövlarna! 
 
 
/eba
 
 

<3

 
/ebba

Godmorgon regniga sverige!

Gomorgon!
Vaknade för typ en stund sedan vid typ 12, somnade ganska så sent igår är verkligen trötta nu. Vaknade iaf till regnigt väder, inte kul sverige! 
Vi som hade tänkt fotat idag, nu blir de inomhus ist. Kommer inte bli lika fina bilder men alltid något, eller hur? 
 
Gör alla mina saker först, sedan blir de ut och fota med Johanna. Rider Jackpot barbacka idag eftersom jag ska tävla imorgon! Sedan blir det fixa och dona med allt inför imorgon. 
 
De ligger tidsinställda under dagen, hörs!
 
 
/ebba

Sent, men ändå något :)

Heello!
Seen uppdatering men alltid något, eller hur? 
Varit i stallet hela dagen och även busat lite med johanna som ska sova hos mig inatt och haft de hur gött som helst, började med att jag och mamma var nere och besiktiga bilen. Den gick igenom, erkänn bra? haha. 
Bilprovningen var också brevid sadelkammaren (hästaffär), som jag tyckte var jätte bra hehe. Vi var på jakt efter ett nytt regntäcke till Jackpot, men de fanns inget. Fjäskade med min mamma lite och blev ett par nya ridstövlar från Jacson, Assnygga.Tack mami!
 
Åkte därefter till stallet gjorde mina saker fort sedan så hade vi gymkhana och mitt lag vann, erkänn vi är bäst? hahaha. Nej men de var faktiskt lite roligt :) 
Efter så gjorde Jag&Johanna iordining Jack&Isidor, så gick vi ut och fotade! de blev jätte fina bilder och om de blir fint väder imorgon så tar vi på oss klänning eller iallafall ha typ på oss lite ''finare'' kläder inte stallkläder. 
 
Red Jackpot efter det och det gick väldigt bra, hade satt upp en linje med ''mattor'' för att jackpot&jag inte ska oroa oss för de på tävlingarna och så. Han var super och han lyssna jätte bra för skänkeln. 
 
Bild från idag!
 
Imorgon... så ska Jag&Johanna till stallet. Ska fixa alla saker inför tävlingen för lördag, tävlar på ghsk! Några bloggläsare som ska dit? Kom gärna fram och säg hej isf. Jag är inte farlig, jag bits bara ibland ;) 
Planer inför imorgon : 
* Mocka
* Fylla höpåsar+vatten
* Rida Jack - kanske ut
* Packa
* Smörja
* Fota med Johanna 

Ganska så lugn dag, hehe. 
De ligger tidsinställda under dagen imorgon, nu ska jag sova <3 Ciaaaaaao!
 
/ebba

Första start med Jackpot!

 
 
/ebba

Loveu ... <3

 
 
/ebba

Länkbyte med en sööööööööt tjej! :D

 
Länkbyte med en jätte söt tjej, tycker alla ska gå in och läsa hennes blogg, Läs den HÄR, HÄR eller HÄR, eller så trycker du bara någonstans i texten :D 
 
GLÖM INTE! :D
 
/ebba

Bäääästavääään!<3


Gomorron gomorron!

 
Godmorgon bloggen!
Vaknade vid 9 att det lös in ljus från mitt fönster, men skulle ändå vaknat vid 9 för skulle ju upp tidigt. Ute är det jätte fint väder. Ska snart gå ner och äta lite frukost. 
 
Sen ska jag dra på mig stallkläderna och dra mig mot stallet, mockar och sådant först och sedan gymkhana med ridlägerbarnen och sist rider jag pottson - Markarbetespass med bommar/småhinder, öva på att korta och länga! 
 
Det ligger några tidsinställda inlägg under dagen så ni har att läsa. 
Fick också världen sötaste kommentar igår kolla här : 
 
Postat av: Johanna

Du är INGEN fjortis Ebba. Du är en ur snygg,söt tjej.Dom som kallar dig fjortis kan slänga sig i väggen. Jag tror bara dom är avis på din snygg het. (Som jag är ) ;) haha du är jättefin sååå dom ska bara hålla mun. Kramar ditt största fan. Ps du och jackpott är sååå fina. Jag menar det ni är helt awesome tillsammans <3 <3 <3 <3 love u <3 

 

Erkänn gulligt? 

Hörs efter stallet, puss&kram <3

/ebba


Godnatt <3

 
Hejsan!
Har precis tvättat ansiktet och tagit ansiktskräm. Ska snart gå och lägga mig och spela lite Playstation, blivit värsta fanet av playstation! Hehe. 
 
Imorgon blir de upp tidigt för att åka till stallet, har ju redan skrivit vad jag ska göra men säger de än en gång för er som inte läst de andra inlägget! 
Ska vara med på gymkhanan med ridlägerbarnen och sen så ska jag rida min lille pöjk. Blir markarbetespass med bommar/småhinder, passar bra inför tävlingen på lördag :) 
 
Hörs imorgon!
 
/ebba

6a - älskar er <3

6a - Allas sagor har ett slut och den 14 juni tog våran saga slut. 
7 år tillsammans, känns som en evighet. Alla stunder som vi skrattat&gråtit har vi gjort de tillsammans. Jag saknar er och jag kommer inte känna mig hel när jag går till stora höga skolan. Önskar ni alla hade viljat följa med mig dit och självklart skulle jag velat ha med min underbara älskade fröken. 
 
På vår sista skolavslutning, håll mig för gråt enda fram till min fröken sa ett par sista ord till mig då brast jag i gråt. Grät enda vägen hem och hela den dagen. Dagarna har gått men jag gråter fortfarande för saknaden av er. 
 
Bästaste 6a, Jag älskar er och saknar er. Jag kommer aldrig glömma er! 
 
Vi spred glädje, tårar och lycka - 6a Hejdå! *** ****** ****** ***** ** ♥
 
/ebba
 

Bloggen..

Sry att bloggen bara la ner... Kom hem från en tävling och stängde bara ner bloggen ett tag för att känna på hur de var att inte blogga. Förlåt att jag inte sa något innan! 
Fick många frågor varför ja la ner och så, de var inget speciellt men kände bara för att lägga ner bloggen ett tag.
 
Trodde att jag skulle tappa er underbara bloggläsare men de gjorde jag verkligen inte, ni är kvar och jag också! Bloggen ska uppdateras mer nu och får se hur länge jag stannar. Hoppas ju på läänge men ibland behöver man komma boort från datorn och allt. Kände de innan!
 
 
/ebba

Home!

 
Heeeejsan!
Åkte iväg hem till min syster och så åt vi där lite sen så gick vi bort och spelade minigolf. Gissa vem som vann? Självklart jag, hahah :) 
 
Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik på mitt rum. 
Ska la spela lite tv-spel senare hehe nörd är jag men det är sjukt roligt. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till stallet, ska vara med på gymkhana med ridlägerbarnen. Ska också rida min lille pööjk. Imorgon blir det markarbete med mycket bommar/småhinder. 
 
Hörs senare!
 
/ebba
 
 

älskaaaaaa <3


Sommar&Vääärme <3

Heeeejsan!
Nu äntligen har jag fått den nya blogg.se plattformen! Glaaad! 
 
Har legat ute i solen hela dagen, vart och köpt isglass och nu tog jag första doppet (i sverige) utomhus. Badade i våran pool, De var faktiskt inte så jätte kallt. 
 
Men nu ska jag ut igen, skulle bara kolla in och säga heej :) 
 
Byee'
 
 
/EBBA

Godmooorgon!

Godmorgon bloggen&bloggläsarna!
Har ni sovit gott? I have. Vaknade vid 10 typ, låg med mobilen och så. Vaknade till molningt väder men de ser ut som molnen har försvunnit, går la ut och solar en stund senare då.

Idag blir det ännu en slappis dag, är stallfri idag. Ska la somsagt ut och sola senare.
Tråkigt att inte appen fungerar men jaja!

Hörs :)

/ebba

Sådäär!

Hejsan igen!
Nu är designen och headern klar. Blev en ganska så enkel denna gången med, men är faktiskt ganska så nöjd eftersom jag gör mina headers via min mobil! Ser ni den inte tryck f5, gillar ni den? :)

Hörs!



/ebba

Hejhej!

Tjaaa bloggen!
Ligger i sängen just nu och ska snart sova. Idag har det varit en riktig slappadag men gött har de varit!
Många kikade in på bloggen idag, roligt roligt. Hoppas ni fortsätter titta in på den varje dag :)

Imorgon blir det ännu en till slappis dag, hehe. Johanna kanske ska komma till mig och sova här men vi ska se imorgon. Hoppas på fint väder imorgon iaf!

Nu ska jag fixa lite saker till bloggen, typ ny header och sådant!
Kommer ikväll eller imorgon :)

hörs snart!



/ebba

Back on Track!

Heeeeej!
Har ni saknat mig? Jag har iaf saknat er&bloggen sjukt mycket!
Jag tror att jag går tbks till bloggen iaf eftersom blogg.se har fått en ny plattform, eller a jag har inte fått den än men snart så kommer jag ju få den och den verkar mycket bättre!

Idag har de varit sjukt fint väder och legat ute och solat och pressat, fast fick inte så mycket färg men lite. Ska gå upp och spela lite tv-spel, tönt som man är men de är faktiskt väldigt roligt :)

hörs senare!



Min lille fina prins <3

/ebba

@i bilen

Hejhej!
Nu sitter vi i bilen till tävlingen, jackpot typ sprang på!
Jag och jackpot är jätte taggade, ni hejjar på oss nu eller?:)

Några bloggläsare som är på plats? Kom gärna fram och hälsa jag tycker bara de är kul:D


Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter i bilen on my way to Stallet för att lasta jackpot och så. Taggade som jag vet inte vad bloggar i bilen upp, hörd!


Godnatt!

Hejsan!
Ligger i sängen och jag somnar snart. Imorgon blir det upp vid 6 och fixa och grejja, hoppas på fint väder imorgon eftersom tävlingen är utomhus.

Jaha, imorgon kommer jag och jackpot hem med två rosetter hehe nä skojja:)

Elinis hänger med stöd imorgon också <3


Fullt ös - medvetslös!

Hejsan blooggen!
Är hemma nu, ridit 2 ponnysar och fixat allt. Nu är jag och Jackpot taggade inför tävling imorgon.

Red först yes barbacka och hon var jätte fin och pigg, Hon är världens sötaste lilla shettis. Red mycket halter och så. Hon gick iaf jätte fint iaf.
Efter henne red jag min lilla pottson, han var göööööööör fin - vårat BÄSTA pass ever! OMG ponnyn är fantastik serri. Dröömponnyn, hade lätt haft film på detta ridpasset! Gud vad han var fiiin <3

Nu ska jag kolla lite tv, äta och sedan ska jag lägga fram lite kläder inför imorgon. några bloggläsare som ska till herrljunga? Kom gääärna fram och säg hej! Jag bitts inte! :)

hörs


söt bild från idag <3

/ebba

Sitter på en liten söt ponny!

Hejhej, just nu sitter jag på en grymt söt ponny ute i manegen. Nämligen yes!
Hoppas på grymt ridpass hörs!


Hejsan!

Hello!
Kom hem från skolan för kanske en timme sedan. Chill hade inga jobbiga lektioner så de var gött!
Ska bara äta Upp min mat och sedan åka till stallet. Ni vet vad jag ska göra! Hörs


...

Heeej!
Har verkligen inte haft tiden till att blogga idag, vart i skolan hela dagen och sedan hängt hos frissan i 3 timmar.
Skolan var helt okej, inte så mycket att göra eftersom de är skolavslutning om 4 dagar - GÖTT!

Efter skolan tog jag och Matilda bussen in till kungälv för jag skulle klippa och slinga håret. Är ganska så nöjd, de blev ganska kort men de växer ut igen, klippte min sidecut för den var hur lång som helst. Nöjd iaf!

Imorgon ... Blire skola, efter skolan ska jag hem - bloggar lite för er kanske och sen drar jag på mig stallkläderna och drar till stallet.
Allt ska fixas:

* Mocka, fixa mat, vatten
* Rida Jackpot
* Smörja
* Packa
* knoppa (kanske blir ponnyfläta imorgon - vem vet)
* Göra Jackpot fiin
* packa in i transporten

Som ni ser har jag en låååång dag framför mig imorgon.
Ska inte rida Jackpot så jätte länge utan bara känna igenom honom och så.

Förresten tävlingen på Lördag börjar 11:00 - erkänn gött?
Vi har ganska långt att åka så de passade ju bra! Några bloggläsare som ska till Herrljunga?

Hörs imorgon!




/ebba




Godmorgon!


Sry.

Heeeeeej!
Har inte haft så mycket tid till bloggen idag, har varit i stallet och ridit 2 fina ponnysar och sedan åt jag och varit och pratat med en vän om lite saker och hade samtidigt riktigt kul då vi var på en lekplats och lekte mekaniska tjuren.
Red 2 grymt fina ponnysar Jackpot och yes, det gick jätte bra!

Imorgon blir det skola sedan tar jag bussen från skolan och åker till frissan, tror matilda hänger med. Ska klippa mig och slinga håret, har längtat nu - mitt hår är ju lite grönt!

Hörs senare!



Ibland önskar man att änns kille har telefon så man kan ringa och prata med honom ♥

/ebba

Hejsan bloggen!

Har inte haft så mycket tid att blogga,förlåt.
I måndags så var jag på kalas och så och igår så var jag och mamma och tittade på skolavslutnings klänningar. Hittade en - bild längre ner, hittade också en tröja ni får se den antingen senare i kväll eller imorgon.

Sov hos min syster igår kväll och nu sitter vi på bussen till stallet, höra senare


Godmorgon!

Hejsan!
Sitter och äter frukost, har klätt på mig och sminkat mig. Matilda kommer om typ en kvart.

Idag blir de skolan slutar halv fyra. Efter skolan ska jag och mamma in till Stenungsund och köpa avslutnings klänning,efter de ska vi på kalas :)

Hörs i eftermiddag


Tjoo!

Tjaaa!
Ligger i soffan och kollar på BB, Annica blev trea - lite syynd för hejjade ju på henne. Nu hejjar jag På hanna!

Har haft en ganska chill dag, åkte först till min syster och vi hade allmänt chill. Kollade tv,var ner och tvättade och lite sådant. Vid 6 tiden kom Malin och hämtade oss så åkte vi till stallet och spelade bränd-boll. Vårat lag vann varje gång - hehe bästa laget ever! Pratade även med Therese så nu åker jag och jackpot till Skara nästa helg och tävlar eftersom LERK's tävling blev iställt!

hörs senare!

image description

BB FINAAAAAL!!

HEMMA NU!
NU BLIR DE BB FINAAAAL -HEJJA ANNICA!
BJUDER PÅ BILDEN


Hos min syster!

Hejsan!
Är lite småsur.. Lilla Edet har ställt in deras tävling. Min kompis skickade ett sms till mig förut, snacka om att jag blev arg. Menmen.. Har hittat en annan så ska prata med Therese sedan och så. Hoppas de blir så :)

Jag och min syster har precis ätit och tvättat. Vi ska snart ner igen för att hänga upp hennes onepiece. Jag bloggar mera senare :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_205146677.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_205146677.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_205146677.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_205146677.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2886653/images/2012/pic_205147131.jpg" class="image">


Godmorgon 3 juni!

Godmorgon mina underbara bloggläsare har ni sovit gott? - Det har jag gjort, somnade som en stock igår kväll, var riktigt trött.
Idag ska jag till min syster först och vara med henne lite. Vid 6 ungefär så ska vi åka till stallet och spela brändboll+grilla, ska bli mysigt då jag inte har kunnat vara med dom andra gångerna för jag alltid har tävlat och att dom har haft det på en fredag. Så det ska bli kul :)

Igår så hade vi hoppträning - gick la sådär.
Vi hoppade fram på några hinder och kom typ för stort in på alla. Vi hoppade 1 bana 2 gånger, dom rundorna gick la bra. Sen skulle vi hoppa en annan bana som började med en oxer. Vi kom in och hoppade oxern alldeles för stort flera gånger, typ 5! Sedan sa therese att jag skulle komma lite snävare in på den ist för att ta ut svängen så mycket, han tvärstannade och jag flög av.
Jag väntade lite då jag hade tappat andan men sedan satt jag upp igen och hoppade den ''gamla'' banan 2 gånger till så han hoppade ur snyggt. Sedan tog vi 2 språng på oxern och 2 språng på räcket. Vi ska ta några språng på torsdag igen eftersom jag tävlar på LERK på lördagen.

Nu ska jag gå upp och äta lite och klä på mig och sedan åka till min syster.
Mobilbloggar hela dagen!


hehe..

/ebba

Sliten.com

Hejsan..
Kom hem typ precis, är galet trött och har haft en riktigt rolig kväll.
Berättar om Hoppträningen imorgon, nu ska jag sova;)


@I stallet

Hello My darlings <3
Sitter i stallet och väntar på Johanna som är as seg. Är klar med allting och det känns gött. Vid 3 blir det Hoppträning, längesedan jag red bebisen nu <3
Myst med honom hagen ett tag,myyyys <3

Hörs senare


Godmorgon...

Godmorgon ebbaahansen.blogg.se!
Vaknade vid halv 11 idag och är verkligen super trött. Sovit gott har jag iaf gjort, la ifrån mig mobilen och somnade bums. Hehe - trött var de ja!
Ska snart gå upp och äta frukost, sen blir det att åka till stallet och efter ska vi till några. Hörs via mobilen sen!
Puss&kram skumbanan..


/ebba

HEJ!

Snart ..
Ska jag klippa+bleka mitt hår igen, antagligen på måndag för mitt hår är lite grööööönt!
bara för att jag har badat i klår och solat!

image descriptionimage description
image description

Blir att klippa mig sådär som jag gjorde förra gången!

/ebba

Imorgon....

Imorgon ...
Så får jag träffa min bebis, har inte träffat honom på 2 veckor. Har saknat honom och att rida, ska bli mysigt att träffa honom och åka till stallet :) ♥



Hehe.. trööööött!

Hejsan bloggen!
Kom hem från klassresan för 3timmar sedan kanske. Är så sjuukt trött, vi tältade och det var jätte kallt och kunde inte sova så somnade klockan halv 6 imorse. Trodde jag skulle dö, det var ju hur kallt som helst inatt!
Vi hade iaf sjukt kul och det var jätte roligt, ett tips att åka till Ästad Gård. Vi gjorde olika stationer, det regna och åska men vi var inne så de gjorde ingenting. Älskade att åka den ''mekaniska tjuren'', ägde på den! satt kvar hela åkturen och vårat lag vann den stationen och HELA SKITEN, Wihooo. Jag älskar verkligen hela min klass ♥

Är sjukt trött så ska slappa lite till, hörs senare :D



Jag och min klasskompis Jessie, hon kommer kanske(inte helt säkert) gå i min klass i stora höga <3

/ebba

RSS 2.0