OJOJOJOJ!

Hejhej!
Kom hem vid 9 och har fixat massor med datorn och ja, kan ju säga hejdå till denna bloggen då jag nu bloggar på www.nattstad/ebbaahansen, hoppas ni kommer följa mig där nu? 
 
Kommer sakna blogg.se men kanske kommer tillbaka kanske inte, får se hur bra nattstad är! 
 
Men innan jag säger hejdå så ska jag prata lite om dagen...
Red Jackpot ett dressyrpass idag igen, han var lite loj. gjorde lydnasövningen några gånger då han inte alls var med, passet gick inte så bra men han skärpte till sig lite i slutet :) <3
Red sen Yes efteråt då hon gick prima, gjorde några tempoväxlingar i trav och galopp och tog något språng på ett litet räcke, hon var verkligen jätte fin <3 :D 
 
men hejdå blogg.se, kommer sakna bloggen men kanske kommer tillbaka, men ni hänger med mitt tåg på nattstad.se! eller hur? :D 
 
 
/ebba

Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade vid 12 kanske av en liten Johanna som står och steker pannkakor till mig. Fast pannkakor och Pannkakor blev det la inte mest mos, hahahaha :) Fast det var gott ändå, Tack gosse!
 
Ska snart gå ner och byta om för att åka till stallet, Jackpot rids dressyr på idag igen. Börjar verkligen bli världens dressyrtöntar, vart tog hoppningen vägen? Ska prata med therese och fråga om jag kan hoppa för henne på lördag! Ska också rida yes, antingen drar vi ut igen... eller så rids hon i manegen :) Får se då hon bara har gått ute i typ 4 dagar nu, men det är ju faktiskt träning och bra för hästarna men idag kanske det blir lite trimmning i manegen, får se när jag väl kommer till stallet :) 
 
Kommer hem ganska så sent för att pappa inte kunde hämta mig tidigt, så bloggar säkert från mobilen i stallet eller så får ni vänta lite idag. Kommer bli bättre uppdatering imorgon och ikväll då Johanna inte ska sova hos mig eller jag hos henne :) 
 
Men nu måste jag byta om för Johannas pappa ska köra oss två snart :)
Hade!
 
 
Sörbys Yes <3
 
/ebba
 

Heeeeejsan!

Heeeeeeeeeeeeejsan!
Sitter med Johanna i hennes rum och kollar lite bloggar och chattar med lite folk på FB. Vi åt pizza förut och det var jätte gott, fast efter mådde jag lite illa hahaha :) 
 
Mitt Facebook konto eller ah jag har 2st facebook konton och ena som jag aldrig andvänder blev hackat, tur i oturen så blev det som jag aldrig andvänder hackat och inte det jag andvänder. Jag tog bort facebook kontot men innan det så hann även ''jag'' börja hacka andra.. Får ni ett meddelande på fb där det står typ såhär '' Kan jag få låna din mail, måste skicka en sak innan 23:00 för min mail dampar så snälla kan jag få låna din?'' Dum som jag var gav jag ut det och tänkte byta lösen efter hon var klar men ja det hände... 
Sååå ge inte ut det! 
 
Iaf, Imorgon... så ska jag och johanna chilla lite på morgonen sedan sticka till stallet och rida Jackpot, Johanna kom med en konstig ideé att knoppa imorgon då jag tittade på henne som om hon var dum i huvudet :) Får se om jag knoppar, har ju faktiskt tid till att göra det men får se! 
Det blir dressyr imorgon igen, dressyrtööönt :D Riktigt roligt ju!
Får se om jag rider yes också gör jag det så får jag se hur.. om jag inte rider står hon :)

Nej nu ska jag och johanna se film, har iaf jag bestämt nu!
Hejdå!
 
 
Min lilla sötnos <3
 
/ebba

Hemma :D

Heeeeej!
Är hemma hos Johanna nu, ska nana här inatt. Bytte bara bostad idag haha!
 
Åkte till stallet vid 12 typ, Gjorde alla saker och red ut yes IGEN med Johanna och Lena. Vi kommer bli riktiga skogsmullar, hahaha :) Men gud vad roligt det var! Piggelin häst, såg även en annan liten shettis som vi red förbi - sååååå himla söt och yes blev helt förälskad, söööötis :) 
 
När vi kom tillbakas så red jag,Johanna och Lena en lydnadsövning några gånger. Det gick väldigt bra - Jackpot var väldigt arbetsvillig och mjuk vilket var jätte kul! 
I slutet var han to die for, grät ju nästan - lillkillen <3
 
Jag och Johanna släppte sen ut Jackpot och Isidor i hagen, dom sötaste killarna ever! 
 
 
Jackpot och Jag machtade väldigt bra idag, blå luva, blått schabrak och jag hade blått allting :)
 
Vi har även fått en ny liten killkompis i stallet, nämligen en liten kanin. Den är verkligen jätte söt och den heter Gurkan, hihi sött namn, eller hur? :D 
 
hörs nu ska vi äta PIZZA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 
/ebba
 
 

Godmorgon onsdag!

Godmorgon all!
Har alla sovit gott? Hoppas jaag! Det har varit världens dåligaste uppdatering domma dagarna, hänger med Johanna och därför har jag inte hunnit blogga. 
 
Idag eller aa nu så ska vi dra till stallet och dressyr står på schemat :D Alla - jag, Johanna och Lena - ska rida tillsammans, en "lektion" typ!
 
men nu ska vi dra, bye!

hinner inte bild!

/ebba

Heeeej!

Heeeeeeeej!
Sorry för jätte dålig uppdatering men ni fick ju faktiskt en liten rolig videoblogg, eller hur? :) 
 
Jag och Johanna har haft en riktig slappisdag, badade lite på morgonen även fast det typ regnade. Fast tillslut blev det sjukt kallt så vi gick upp, vi bakade chockladbollar och la oss under en filt och tittade på film :) 
Har inte gjort så mycket mer faaktiskt.. så en riktig slappisdag har vi haft! 
 
För en stund sedan bestämde vi oss för att göra oss iordning oss för att gå ut och fota, det dumma var bara att jag inte hittar min kamera så när vi har gjort oss ''fina'' så hittar jag inte min kamera - tror att deen ligger kvar i pappas bil och han e på jobbet! Bra Ebba....
 
Nu ska vi gå ut och fota lite endå men med min iphone, jaja det är alltid något även fast dom kanske inte blir så bra men skit i det :) 
 
Hörs senare!
 

Mys framför teven :)


Frukost videoblogg :d


videofyme i hate u!

Heeej!
Äntligen lite bloggtime, FÖRLÅT för usel uppdatering! Vi har varit igång typ hela dagen och bestämde oss för att videoblogga jätte mycket, tror ni det funkar eller? NEJ!
Vi gjorde verkligen massor, tillslut - när vi var hemma funkade den och då fick vi prata jätte tyst då man hör ner och mina föräldrar sover. 
 
Jag och Johanna bakade på morgonen/förmiddagen jätte smariga chockladbollar, sen badade vi typ i 2 timmar och det var verkligen super kul :) Vid halv 4 så drog vi på oss stallkläderna och drog oss till stallet. 
Jag red ut på Yes med Johanna och Candy, de var väldigt roligt, gud vad jag skrattade :D

Jackpot fick gå ett ordentligt dressyrpass idag med lindor och dressyrsadel, redan i början kändes de som om de skulle bli ett grymt pass och det blev de! Vi övade mycket på skänkelvikninngar, gjorde några galoppombyten också som gick perfa, Han var verkligen jätte fin - kanske ska satsa på dressyr ändå? hahaha ja man vet aldrig vad som händer ;) Dagens ridpass var vårat bästa ridpass någonsin, love u <3
 
 
Världens finaste kille som aldrig sviker än... <3
 
Imorgon blir de stallfridag med Johanna, chillar och badar (beroende på väder) och imorgon kommer det komma videobloggar I PROMISE!
Puss och kram, hörs.
 
/ebba
 

Tyst videoblogg

Www.jonnnissalmqviist.blogg.se och www.ebbaahansen.blogg.se kolla :)


Goodmorning :)

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan, legat vaken lite och pratat med Johanna. Hon pratade typ i sömnen igår, hon kommer iaf inte ihåg någonting :) Såg att mitt inlägg verkligen inte blev fint igår men det är alltid något, eller hur? :)
 
Idag... så ska jag och Johanna chilla lite innan stallet, vi ska baka chockladbollar och kanske bada. De är ju faktiskt ganska så fint väder, eller nej men de är ganska så varmt ;) Och vet ni vad som kommer om en stund? 
VIDEOBLOGG!!!!! :D Gilla,Gilla,Gilla!
 
Sen så drar jag och Johanna till stallet, Yes rider jag ut idag igen och Jackpot går dressyr igen med lindor och dressyrsadel :) Nästa - dressyr och skogsmulle :D hahahaha nää jag skojja! 
 
Hörs senare!
 
 
 

Blogg.se appen!

Hejhej! http://Blogg.se">Blogg.se appen fungerar igen, gött! Johanna sover och jag ligger vaken och kollar ice ace2, skattar så jag typ döör :) Skrev ett hyfsat långt inlägg förut och så försvann de bara, jaja! Jag och Johanna har varit ute och fotat och pratat lite deeptalk. Blev inte så seriösa bilder men några failbilder blev de la allt :) Imorgon så ska jag och Johanna sova ut, slappa lite på morgonen baka och bada (beroende på väder) för att sedan åka till stallet och rida 2 ponnysar :) Yes rider jag ut imorgon igen med Johanna och någon häst antagligen Candy typ eller kanske isidor, få la se. Jackpot går dressyr med Lindor och dressyrsadel, behövs träning på de ;) Nu blev detta inlägget kanske inte de finaste och ibland kanske det står fel och så men de är bara för att min mobil kan vara lite cp ibland, hörs tomorrow:)


Uppdaterar imon!

Skrev ett långt inlägg men blogg.se tog bort de. uppdaterar imorgon promise :)

Hemma hos johanna!

Heejheej!
Är hemma hos Johanna nu,kom hem från stallet för en stund sedan. När vi kom hem så badade jag och Johanna, Johanna tyckte de var jätte kallt fast jag tyckte inte det, iaf inte så mycket ;) 
 
Jag och Johanna red ut på Yes och isdor idag, superkul var de! Därför blir det uteritt imorgon med :) Jack longerades, Han var lite loj i början men i slutet skärpte han sig och gick hyfsat fin men jag var nöjd! Knäppte låss han och körde lite horsemanship :) 
 
Bloggar mera senare :D 
 

Godmorgon alla ni!

Hejhejj!
Vaknade för en stund sedan, ligger och lyssnar på Avicii - silhouettes! Riktig grym låt asså, Kommer lyssnas sönder denna sommaren LÄTT! :) 
 
Idag... så står stallet på schemat, Rider ut på Yes med Johanna och chillar på livet lite, Jackpot longeras i låg form en stund! Jag och Johanna kanske skulle fota lite, om vi hinner och så :D 
 
Hörs kanske något inlägg i stallet, men eftersom inte appen funkar så ja... 
Hörs!
 

Nana<3

Hejhej!
Ska sova nu, har legat och lyssnat på musik hela kvällen, tittat bloggar, pratat med vänner och självklart tiitat Fb :) 
 
Imorgon... så ska jag till stallet, Yes rider jag ut med Johanna och isidor och Jackpot ska longeras. Sover sedan hos Johanna på kvällen :) Chill dag, bloggar mera imorgon, de vet ni <3
 
 
/ebba

Är med!

Bättre sent än aldrig!
 
Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se fö 1000:-

Spotify!

Heeejhejj!
Ligger och lyssnar på musik på min gamla spotify, lyssnar aldrig på den längre då jag lyssnar på min mammas för att hon har premium. Lyssnar på gamla låtar och får upp massa goa minnen upp i mitt huvud. 
Ska skriva några deeptalk inlägg, hörs snart babes <3
 
 
Bjuder, lockigt hår och bläää...
 
/ebba

Fullt ös!

Fullt ös medvetslös,, Är sjukt trött asså. 
Kom hem från stallet för 2 timmars kanske, inte hunnit blogga för har duschat och ätit och de var väldigt gott - skojjar inte, de var rikitgt gott med mat då jag inte har ätit sedans imorse! Sen har ja spelat lite yahty med mamma och pappa, bara för att vara lite gammaldagsa ;) 
 
Har ridit två ponnysar, först Jackpot och sedan Yes - Jack fick ju gå med lindor och dressyr sadel idag, tog ett tag att linda men övning ger färdighet, eller hur? ;) Johanna hjälpte mig lite, tack gumman! Jackpot gick iaf faktiskt hyffsat bra, de var ju första gången med lindor och dressyrsadel för oss två. Jag tyckte iaf de gick väldigt bra och vet ni - jag tycker dressyr är väldigt roligt, inte bättren hoppning men nästan lika roligt :D 
 
Yes red jag bara en liten stund då jag frågade Johanna om vi kunde byta häst lite då jag verkligen ville sitta upp på Candy, längesedan sist - 6månader, i miss you <3 Körde la inte världens seriösta ridpass men vi hade kul iaf hahahahaha, gud vad jag skratt :D håller du med johanna?
 
Hörs senare! 
 
 
Erkänn han var riktigt rikitgt snygg som dressyrponny? 
Fine killen <3
 
/ebba

Godmorgon eller godförmiddag!

 Heeeejhejj!
Vaknade för en stund sedan och ska gå upp och äta frukost nu, senare blir de stallet! Jackpot går dressyr med lindor och dressyr-sadel och yes trimmas i manegen :)
 
Hörs efter stallet!


Naniiii <3

Heeeejsan!
Ligger och tittar lite bloggar ska snart gå och lägga mig, har tittat på lite gamla bilder och lite bilder ifrån klass 6a. Ni ska veta hur mycket jag saknar er, jag kommer alltid minnas er <3
 
Imorgon så blir de till stallet, ska rida både ponnysarna imorgon. Yes trimmas i manegen och Jackpot går dressyr med både dressyr-sadel och lindor imorgon - stolt! 
Får se hur de går att linda bara, suger verkligen på de. Gör det inte alls ofta men de får la gå? :) 
 
Nu ska jag nanaaaaa!
Hörs imorgon Baaaaby... har ni inte sett på ''shake it up'' på disney channel - Heeeeejsan baaaaby!
hahaha sov gött :D 
 
 
Bjuuuuuuder!
 
/ebba

Hemma!

Heeeeeeej regniga sveeeerige!
Är hemma nu, kom hem för en stund sedan. Har ätit lite tjockismat på donken (Mcdonalds) och de var riktigt gott då jag var vrålhungig! 
 
Red ut Jackpot med Lena och Johanna, var jätte mysigt men lite otur med regnet men är man hästtjej så är man, eller hur? :p Red ju somsagt samma runda som igår. 
Efter Jackpot red jag Yes, hoppade lite med henne och hoppade lite omhoppningsvägar. Hon gick jätte fint, lilla sötan <3
 
hörs sen!
 
 
/ebba

Godmorgon!

Heeeeeeej... Har ni sovit gott? De har iaf jag, somnade jätte fort igår. la mig ner och bums så somnade jag! Ska snart klä på mig hästkläderna och gå ner och äta frukost :) 
 
Idag så ska jag rida ut Jackpot med Lena och johanna <3 Vi rider samma runda som igår, jätte rolig runda som också är väldigt bra för hästen! Efter Jackpot så rider jag nog Yes, vet inte om jag ska rida henne men de tror jag att jag skulle göra :) 
 
Nu ska jag dra, byeee!
 
 
Jag och yes i hagen när hon låg ner och var bara tvungen att ta kort <3
 
/ebba

Sova nuu!

Heeeej inte varit så bra uppdatering men har inte orkat - Har suttit och fixat lite med en kompis blogg och så. Ska krypa i säng nu för är verkligen dunder trött! 
 
Imorgon... så blir det stallet, ska rida ut imorgon igen med Johanna och lena - samma väg som idag, hoppas bara inte vi träffar på en älg igen :) 
 
Bloggar mera imorgon! :D
 

Chockladbollar <3

Heeeeeej... ligger i sängen och gör verkligen ingenting, är sådär trött men ska checka lite kläder och sedan gå ner och ta en chockladboll jag bakade förut :) Kanske går lite på den norska gåbrädan då, vill ni se? 
 
Såg att jag har tappat några läsare, var är ni? 
 
/ebba

Chockladbollar <3

Heeeeeej... ligger i sängen och gör verkligen ingenting, är sådär trött men ska checka lite kläder och sedan gå ner och ta en chockladboll jag bakade förut :) Kanske går lite på den norska gåbrädan då, vill ni se? 
 
Såg att jag har tappat några läsare, var är ni? 
 
/ebba

Hemma!

Hejsan... är hemma nu och har precis ätit, är galet trött så har lagt mig och vilat lite nu. Red ut med Johanna idag, de var jätte mysigt och ska verkligen göra de oftare! Träffade också på en älg idag, jag och johanna var svinrädda. Hästarna brydde inte sig så mycket så vi hade tur ;) 
 
Var också med och löshoppade några hästar idag också, de gick jätte bra och alla var duktiga :D Hade jag inte ridit så hade jackpot också hoppat men så blev de att jag red ut ändå så ja! 
 
Vill också säga lycka till, till min kompis Emelie som är och tävlar i dagstorp denna helgen! Kooooom igen nu emelie, vi hejjar på dig och satsa på dom gulblåa rosetterna - dom är bäst! :D
 
 
P.s - La ni merke till den nya headern? enkel sådär men jaja.. ser ni den inte tryck f5! 
Gillar ni den :)?
 

Stallet nu!

 
Heeeeej, drar till stallet nu! Sticker nog ut en stund! Hörs senare :)

Godnatt <3

Heeeej.. ska gå och lägga mig nu, är verkligen jätte trött. Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för att åka till stallet, Ska rida pottie. Kanske sticker ut annars får jag se vad jag hittar på :) Hoppas på fint väder iaf! 
 
Bloggar mera imorgon och så, de vet ni. 
Hörs tomoroow, nu ska jag sooooova :D 
 
 
bild från idag på marstrand!
 
/E

Oppsi!

Hejsan bloggen!
Somsagt sa ju att bloggen inte skulle bli uppdaterad, har varit med kompisar och då inte hunnit. 
 
Igår var jag med matilda, vid 12 åkte vi till emmas stall och kollade när hon red. Efter de så hängde dom två med mig hem och så typ badade vi och så. Vid 8 igår så åkte emma hem och matilda sovde hos mig. 
 
Idag vaknade jag och matilda typ vid 9 eller något, då gick vi och mötte emma som kom med bussen. vi badade och badade och badade, Vid 2 så åkte jag,mamma,pappa,matilda och emma in till marstrand och gick runt heeeeeeeeela ön, jag är verkligen heeeeeelt slut i mina ben asså! 
Sen avslutade vi med en glass innan vi åkte hem och badade igen hehe :) 
 
Matilda och emma gick hem för en stund sedan och nu ligger jag i min säng och typ somnar. 
 
Imorgon ska jag till min plutthäst, saknat honom. 
Får se hur ridpasset blir imorgon, sticker nog ut och rensar tankarna lite... 
 
 
/ebba

Hejsan!

Hej är med matilda så jag bloggar mera imorgon!
Hejdåååå :)


Godmorgon!

Godmorgon!
Är ganska så trött idag, vaknade halv 10 och legat och tittat på teve. 
 
Idag så ska jag vara med Matilda, vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi hittar säkert på något att göra? :) 
 
Gud vilken bloggtorka jag har! 
Vad vill ni läsa om? kommentera, kom igen!
 
hörs!

 
/ebba

Godnatt <3

Hejsan bloggen!
Ska gå och lägga mig och kolla på tv4play på wallander som gick förut, missade den då jag var med matilda. Hörs imorgon!

 

tjoho :D <3

Heeeej!
Inne och är sjukt trött, varit med matilda hela dagen därför har jag inte uppdaterat så jätte bra. Jag och matilda var ju iväg och spelade minigolf vilket var jätte roligt, sedan så har vi badat i poolen och de var svin kallt!
Hon gick typ hem för en timme sedan och nu sitter jag och fixar hennes header. Har också fixat Elinas header tycker alla ska gå in på hennes blogg och kolla den HÄR  Fast hon börjar blogga imorgon men ni kan ju alltid gå in och titta, eller hur? :D
 
Just nu sitter jag och chattar med fiiiiina vänner och somsagt fixar jag matildas header + Musik på de! 
 
Imorgon... Ska jag vara med matilda igen, fast lite senare tror jag för hon ska åka och köpa ny mobil, hoppas hon hittar någon fin :) 
 
Hörs sen<3
 
 
/ebba
 
 

Norsk gåbräda!


Hemma hos matilda!

Hejhej!
Är hemma hos matilda nu, vi två har varit och spelat minigolf och gissa vem som vann? Jaaaag :D
Just nu så äter hon och jag väntar på att hon ska äta upp då vi ska gå hem till mig sedan och då ska jag äta.
 
Matilda kanske ska sova hos mig idag, får se. Bloggar mera sen :)
 

Godmorgon sunshine!

Godmorgon Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen, är faktiskt utvilad. Somnade typ direkt efter jag sa hejdå på blogginlägget, Var verkligen helt slut! Idag så kanske jag ska vara med Matilda, längesedan nu tycker jag iaf :) 
Annars så ska jag vara hemma och hjälpa mamma och pappa med mitt rum, men tror jag ska vara med matilda :D
 
Hörs senare för nu ska jag äta frukost!
Byyyyye
 
 
/ebba

opps...

Heej.. Har inte orkat uppdatera så mycket idag, åkte hem från johanna vid 4 och då åkte vi och köpte pizza. Har gått på denhära norska gåbrädan som jag verkligen är proffs på, hahaha :) 
Jag och mamma har också fixat mitt nya rum så nu ligger jag i och spelar playstation2 i mitt rummet. Har även rensat en massa skit som jag hade i min byrå! 
 
De nya rummet är inte riktigt klart än då vi ska tappetsera en meter kanske på längden? det har suttit en dörr där men vi har tagit bort den.
 
imorgon... så blir det att fixa massa grejer - ska fortsätta rensa gamla saker och tror vi ska slipa och tappetsera imorgon och så kommmer det en film imorgon när jag och johanna går på brädan :) 
 
Nu ska jag spela lite tvspel!
Hörs imorgon :) 
 
 
/ebba

Norsk gåbräda!

Heeej... Har varit ute och gått på en Norsk gåbräda som vi fick av Sara igår, jag är värsta proffs på de och Johanna suger fast hon säger att hon äger men de gör hon verkligen inte. hehe!
Filmade också, vill ni ha de på bloggen? 
 
Jag och johanna ska nog spela minigolf idag, vi ska kolla bussar så hejdå!
 
 

Trööööööött!

Hejsan!
Johanna är iväg och jobbar dom åkte för ett tag sedan och jag sitter vid datorn. Är hur trött som helst, igår var den roligaste kvällen på riktigt läääänge, herregud vad vi skrattade! 
Vi lekte massa lekar, riktigt roligt var det och de behövde jag efter gårdagens tävling. Resultaten skulle inte skrivas på bloggen men skriver bara - ute i båda klasserna! Därför behövde jag denna kvällen som vi hade igår!
 
Thererse och ylva fotade och när jag får bilder så får ni dom också hahaha, ni kommer garva igäl er :D Hoppas på en till sådan kväll snart. De var jätte roligt om ni som var med läser detta - Tack för igår! :D 
 
 
Gammmmmmmmal! 
/ebba
 

RSS 2.0